ServicesClientsNewsContact  
 
 
 
 
Home > Services

·         Systeembeheer op maat voor uw bedrijf of instelling

      Stel u verwacht als ondernemer op korte termijn extra systeembeheer nodig te hebben. Wat doet u dan? Extra personeel in dienst nemen is immers lang niet altijd rendabel.

Kies in zo'n situatie voor ‘systeembeheer op maat’ een service van Paian IT Services die inhoudt dat u precies die hoeveelheid systeembeheer afneemt, die uw bedrijf ook werkelijk nodig heeft. Op deze manier heeft u niet de lasten van een extra personeelslid, maar wel de verzekering dat u in het geval van optredende systeembeheerproblemen genoeg capaciteit heeft.

U betaalt altijd alleen voor het werk, dat nodig is en heeft toch altijd een systeembeheerder op afroep ter beschikking staan.

 

·         Vervangen systeembeheerder bij ziekte of verlof

Bij ziekte of verlof van uw systeembeheerder(s) vangen wij dit op met een vervangende systeembeheerder. Dit garandeert continuiteit binnen uw onderneming.

Bij ziekte wordt uw systeembeheerder per direct vervangen door een van onze gekwalificeerde systeembeheerders. Uw onderneming loopt dus geen risico op storingen, vertragingen, en/of opstoppingen in de dienstverlening.

 

  •    Strippenkaart systeembeheer

Wellicht heeft u slechts een paar uur systeembeheer per maand nodig. Dan is een strippenkaart voor u een goede oplossing. Met een ‘strippenkaart systeembeheer’ heeft u altijd een kleine hoeveelheid service op voorraad.

 

·         Backup verzorgen bedrijfsgegevens

U heeft een onderneming en veel van uw boekhouding, correspondentie en facturatie gebeurt digitaal. Toch heeft u er niet aan gedacht dat bij een harddisk crash al uw gegevens wel eens kwijt zouden kunnen raken. Dat is erg vervelend: denk bijvoorbeeld maar eens aan de belastingdienst.

Zorg er dus altijd voor dat uw bedrijfsgegevens niet alleen goed beveiligd zijn, maar dat u ook regelmatig een backup laat maken van uw bedrijfsgegevens.

Hoe? Door bijvoorbeeld een abonnement te nemen op de ’data backup dienst’ van Paian IT Services.

Wij maken dan regelmatig een backup van uw bedrijfsgegevens, zodat er geen belangrijke informatie verloren gaat in geval van een crash.
Een backup specialist komt regelmatig bij u langs en maakt een backup van uw bedrijfsgegevens. Deze backup wordt lokaal of centraal op een veilige plaats opgeslagen.

 

·         Anti Virus Dienst

Heeft uw onderneming regelmatig te kampen met storingen op de werkplekken, omdat u last heeft van virusaanvallen? Wanhoop niet, neem een abonnement op de ‘anti-virus dienst’ van Paian IT Services.

Ieder virusprobleem in uw bedrijf wordt zo snel mogelijk opgelost door onze virusexpert! Een investering, die zichzelf terugbetaalt. Heeft u er wel eens bij stilgestaan hoeveel tijd en geld u verliest door deze storingen?

 

  •   Webdesign

De duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van uw website is belangrijker dan de complexiteit die de kostprijs doorgaans enkel maar de hoogte injagen en waar noch u, noch de bezoekers van uw website beter van worden, de strategie van Paian IT Services is het ontwikkelen van websites welke klanten aantrekken en vasthouden, en hiermee Uw investering in de website laten renderen.